Baskılı Poşet Çeşitleri

Günlük hayatımızın vazgeçilmez parçası olan poşetler, küçük bir maliyetle çok büyük işler başarırlar. Özellikle baskılı poşet hem müşteri memnuniyetini hem de marka, mağaza reklam ve promosyonunu ücretsiz gerçekleştirir. Temel bazı poşet tipleri yanında her ihtiyaca göre özelleştirilebilir baskılı poşet çeşitleri de vardır.

  • Baskılı Atlet Poşet: Genellikle, bakkal, market, fast food, manav, restaurant hizmeti veren firmaların tercih ettiği baskılı poşet tipidir.
  • Hışır Atlet Poşet: Hem hafif olması hem de ekonomik fiyatlı baskılı poşet olması nedeni ile bakkaldan nalbura çok geniş bir kullanım alanı vardır. 
  • El Geçme Mağaza Çantası: Adı üzerinde, el geçme bölümü olan kullanım kolaylığı sağlayan baskılı mağaza çantası modelidir.
  • Baskılı Yumuşak Saplı Mağaza Çantası: El geçme mağaza çantası modeline benzer ancak el geçme bölümü alt bölüme eklidir ve yumuşak, konforlu bir taşıma sağlar.

Ucuz Baskılı Poşet İmalatı

Poşet imalatı için deneyimli ve güvenilir bir adres arıyorsanız baskiliposetambalaj.com linkine tıklayabilirsiniz. Sektörün en iyi firmalarından biri olan İstek Ambalaj sizin için en ekonomik ve en ideal poşet imalatı için öneriler sunacaktır.