Batik Saç Modası Nedir?

Güzellik modası içinde farklı makyaj ve saç trendleri hayatımıza giriyor. Saç modasında her sezon değişen akımlar ile farklı renk ve farklı modeller ile karşılaşmamız mümkün oluyor.

Yenilenen moda akımları arasında saçlarında yazın ahengine uygun renkli bir seçime yer açmak isteyenler batik saç uygulamasını tercih ediyorlar. Minesota’da yaşayan saç stilisti Pebler tarafından tesadüf eseri bulunan bu saç modası yaz sezonlarında uzun bir süre daha sıklıkla uygulanacak gibi gözüküyor.

Saçlardaki Yaz Havası

Batik saç modası farklı renklerin uyumlu olarak kullanılması ile yapılan bir uygulama olarak öne çıkıyor. Batik saç uygulaması aslında tam bir sanat eserini de bizlere sunuyor. Renkler ve renklerin birbiri ile uyumunun yanı sıra saç kesimi de batik saçta oldukça önemli oluyor.

Saçların düz olması ise, batik saç sanatının daha belirgin olmasını sağlıyor. Batik saç modasında düz ve küt saçlarda daha iyi bir görünüm yakalanabiliyor. Kakül kullanımının da yer aldığı batik saç modasında kakülün kullanım zorunluluğu bulunmuyor.

Saçlarınızda yazın tüm tonlarını görmek ve farklı bir saç trendini uygulamak istiyorsanız, batik saç uygulamasını sizler de deneyebilirsiniz.