Kapadokya Tatil ve Konaklama Fırsatları

Güzel Atlar Ülkesi Katpaduka, bilinen adıyla Kapadokya, peribacaları, esrarengiz tarihi ve zengin kültürü ile şüphesiz en önemli turistik bölgelerimizden biri. Kapadokya gezisi için Nevşehir Ürgüp, Göreme otelleri çeşitli konaklama hizmetleri ve fırsatlar sunarak burada size unutulmaz anılar bırakmak için adeta yarışıyor. Dikkat çeken isimlerden biri de Anatolian Houses Otelleri! Biraz daha yakından tanımak ister misiniz?

Anatolian Houses Göreme Otelleri

Kapadokya tatil planı yaparken ve Göreme otelleri ararken belki de peribacaları içerisinde bir konaklama hayal etmemiş olabilirsiniz. Fakat orijinal peribacaları, taş evler ve mağaralardan oluşan bir otel olan Anatolian Houses’da bu mümkün! Evet, yanlış duymadınız. 8 peribacası, 15 mağara ev ve bu gizemli oluşumları aslına sadık kalınarak restore eden Anatolian Houses Oteli, rüya gibi bir konsepte sahip. Oda ve süitlerinin büyük bölümü, lobi, bahçe ve terasları ile Kapadokya’nın müthiş manzarasına hâkim otelde peribacalarının içinde huzurla uyuyabilirsiniz.

anatolianhouses.com.tr resmi web sitelerinden detaylı bilgi edinebilir, konaklama durumunuza göre Kapadokya tatil planınız için iletişime geçebilirsiniz. Popüler otelde sınırlı sayıda oda mevcut ve özellikle bahar/yaz aylarında yaşanan yoğunluktan dolayı erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.