Gelinler için Düğün Öncesi Diyet

Gelinler için Düğün Öncesi Diyet

Her zaman sağlıklı kalabilmek için dengeli ve düzenli beslenme bir yaşam biçimidir. Kilonuzun denge sınırını aştığını hissettiğinizde, hedeflerinize ulaşmak için kendinize yeterince zaman verdiğinizden emin olmalısınız.

Gelinler için düğün öncesi diyet, programlı bir şekilde yapılması gereken aşamalı bir süreçtir. Sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde kilo vermek için, haftada 2 kg vermeye çalışılmalıdır. Bu, 20 kg kaybetmeyi planlıyorsanız, bu hedefe ulaşmak için kendinize en az 3 ay süre vermek anlamına gelir.

Düğün öncesi Nasıl Hızlı Kilo Verilir?

Her kişinin vücut kimyası değişkenlik gösterir. Kilo verememenizin nedeni, yavaş çalışan bir metabolizma olabilir. Öğün atlama veya düzensiz yeme alışkanlıkları da kilo dengeniz üzerinde etkilidir. Gün boyunca düzenli olarak küçük porsiyonlar ile sağlıklı yemek yeme alışkanlıkları edinerek ve metabolizma faaliyetlerini artırarak daha fazla kalori yakabilirsiniz.

Az Kalori Çok Hareket!

Düğün öncesi diyet, yüksek kalorili gıdalardan uzak durma, bolca sebze ve meyve tüketme ve de bol su (günde 2-3 L) tüketmeyi içermelidir. Gıda alışverişi yaparken, etiketlere yakın ilgi göstermelisiniz. Beslenme etiketleri size, verilen üründe yağ ve kalori içeriği hakkında değerli bilgiler verir ve size uygun bir diyet planı için yardımcı olabilir. Kilo vermenin matematiği %80 gıda rejimi, %20 spordur. Diyet planınızda az kalorili yiyeceklere ek olarak egzersiz ve spor ile de desteklenmelidir. Zayıflamanın sırrı; yediğiniz içtiğiniz gıdaların kalori miktarında saklıdır. Kilo vermek istiyorsanız bu daha az yağ, daha az karbonhidrat daha az şekerli ve unlu gıdalar tercih etmeniz gerekir. Bu kuralları yerine getirirken aynı zamanda daha fazla hareket etmeniz şarttır. “Ne yapsam hızlı kilo veremiyorum, metabolizmamı nasıl hızlandırıp, hızlı kilo verebilirim?” diyorsanız detox etkili içecek kürleri sizin için faydalı olacaktır. Yine de bir diyetisyene danışmadan, uygulamaya karar vermemeniz önerilir.