Spor Salonu için İdeal Spor Aletleri Nasıl Seçilir?

Spor Salonu için İdeal Spor Aletleri Nasıl Seçilir?

 

Spor salonunuzu yenileme zamanı geldiğinde veya yeni bir spor salonu açmaya karar verdiğinizde doğru spor ekipmanını seçmek kolay değildir. Çeşitli egzersizcilere hitap eden, aynı zamanda modern, pratik ve dayanıklı spor aletleri ihtiyacınız olacaktır. Eliptik Aletleri, stepper, kondisyon bisikletleri, kürek makineleri, koşu bantları bir spor salonu için olmazsa olmazlardır. Fakat spor aletleri sayısı yerleşim alanın büyüklüğüne bağlı olarak değişecektir.

Spor salonu işinize yeni başlıyorsanız, lobi, ofis, duş, yardımcı odalar ve diğer ekstra özellikler gibi spor aletleri dışındaki alanların önemli miktarda yer kaplanacağını unutmayın. Spor salonlarının yaklaşık % 60’ının güç ve kardiyo ekipmanlarına, kalan alanın % 40’ının ekipman dışı alanlar için kullanımı yaygın olarak kabul edilir.

Spor Salonu Maliyeti

İşlerin finansal yönüne gelince, her spor salonunun kendine özgü ihtiyaçları vardır, ancak bir spor salonu için spor aletleri fiyatları elbette en önemli maliyet unsurudur. Güçlü spor aletleri ve ekipmanlara büyük miktarda para yatırıyorsanız, zaman testlerine ve tutarlı kullanımlara dayanabilmesini istersiniz. Bu noktada spor aletleri sektörünün en önemli isimlerinden biri olan esjim.com web sitesini ziyaret edebilir, profesyonel çözüm önerileri için iletişime geçebilirsiniz.