Lazer Epilasyon Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Ağda, tıraş, tüy dökücü krem gibi tüm kıl yok etme yöntemlerini, düzenli olarak yapmanız gerekir ve zamanınızın büyük bir kısmını alırlar. Bununla birlikte, teknolojik olarak daha gelişmiş olduklarından, lazer epilasyon uygulamaları kısa sürede kıl ve tüylerden tamamen kurtulmak için harikadır. Aslında lazer epilasyon, bir güzellik yatırımı diyebileceğiniz şeydir. Peki, nasıl uygulanır?

Her kılın köküne ulaşmak için derinlere inen ve lazer enerjisi içeren uygulama, kıl kökünü tahrip eder. Folikül bir kez hasar gördüğünde, yeni kıl üretmeyi bırakır. Tüm saç tipleri ve cilt renkleri için güvenli bir yöntem olan lazer epilasyon, ortalama 6-8 seans gerektirir. Bu, hasar görmüş kıl kökünün uzun bir süre boyunca tüy üretmemesini sağlamak içindir.

Lazer Epilasyon Nerede Yaptırılmalı?

Lazer epilasyon yaptırmaya karar verdiyseniz, uygulamanın avantajlarını ve dezavantajlarını öğrenerek, bilinirliği yüksek bir lazer epilasyon kliniğine gitmeniz gerekir. Her şeyden önce lazer epilasyon tekniğini uygulayacak kişinin bir dermatoloji uzmanı olması gerekir. Eğitimsiz bir teknisyen, cilt üzerinde yanıklar ve izler bırakabileceğinden sizin için tam bir talihsizlik olabilir. İyi bir tavsiye olarak https://drfulyatezel.com/tedaviler/lazer-epilasyon-ankara/ linkine tıklayarak Dr. Fulya Tezel sağlıklı kozmetik uygulamalarını inceleyebilirsiniz.