Yeşil Renk ile Ev Dekorasyonu

Yeşil Renk ile Ev Dekorasyonu

Ev dekorasyon uygulamalarında farklı onlarca seçim ve stile yer açabilirsiniz. Özellikle beğendiğiniz renk tercihlerine yönelmeniz mümkün. Yeşil renk tonu ile hazırlanacak olan ev dekorasyon seçimi doğanın içeriğini de evinize taşımanızı sağlarken aynı zamanda son derece hoş olan renk geçişlerini de kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz tondur.

 

Yeşil Renk ile Uyumlu Olan Renkler

Yeşil renk ile hazırlanacak olan ev dekorasyonunda yoğunluk yeşil olsa da farklı tonlara da yer açarak uyumlu bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Yeşil ile uyumlu olan renkler içinde bulunan gri ve sarı uyumlu bir bütünlüğün yakalanmasına desek olur. Bunun yanı sıra kahve tonları ve açık sarı seçimi ya da balköpükleri de seçilebilir. Daha canlı olan tercihlere yer açmak isteyenler yeşil rengi ile turuncu renk seçimine yer açabilirsiniz.

Bu renk tercihleri ile hazırlanabildiği gibi beyaz, kırık beyaz ya a açık kahve gibi renkleri de ikinci renk olarak tercih edebilir ve dekorasyonunuzda bu seçimleri kullanarak daha sade bir dekorasyon seçimini oluşturabilirsiniz.