İşinizde E Ticaret Lojistiği Kullanıyor musunuz?

İşinizde E Ticaret Lojistiği Kullanıyor musunuz?

 

Artık çoğu elektronik perakendecinin büyük bir deposu yok. Bunun yerine, elektronik ticaret kuruluşları yalnızca online mağaza cephelerinde sahne alır ve ürünler daha ekonomik bir şekilde eticaret lojistiği hizmeti sunan üçüncü bir tarafça kontrol edilir ve sunulur. E-mağazalar doğrudan tüketici ile ilgilenir ve dolayısıyla tedarik zinciri; üreticiler, ithalatçılar, toptancılar, dağıtım depoları ve mağazalardan oluşan geleneksel tedarik zincirinden çok daha kısadır.

E Ticaret Lojistiği ile İş Ortaklığı Nasıl Olmalı?

E-ticarette çok büyük değilseniz, kilit konumlardaki birden fazla dağıtım merkezini yönetecek kaynağa sahip değilsinizdir. Dolayısıyla maliyetleri düşürmenize ve tüm müşterilerinize tutarlı bir hizmet sunmanıza yardımcı olması için üçüncü taraf 3P tedarikçilerle bağ kurmanız gerekir. Bir eticaret lojistiği firması ile çalışmak, başka bir iş ortağına sahip olmak gibidir. Başarınıza yatırım yaparlar ve büyümeniz onların büyümesine de yardımcı olur. Bunun için onlarla güçlü iletişim hatları geliştirmeniz ve iş planınız hakkında bilgilendirmeniz önemlidir. Bu bağlantıların kurulması, hataların minimumda tutulmasını ve müşteri hizmetlerinin yüksek memnuniyette kalmasını sağlayacaktır.

Bugün sizin için en doğru e-lojistik firması, teknolojik gelişmelere entegre olmuş vizyonu geniş bir iş ortağı olacaktır. https://oplog.com.tr/neler-yapiyoruz/e-ticaret-lojistigi/ linkine tıklayarak potansiyel iş ortağınızla tanışmak ister misiniz?