Onları Daha Uzun Süre Tutmak için Yumurtalar Dondurulabilir mi?

Onları Daha Uzun Süre Tutmak için Yumurtalar Dondurulabilir mi?

 Çok sayıda yumurtanız var ve ailenizde hiç kimse önümüzdeki bir hafta boyunca her gün büyük bir omlet yemeye hazır değilse, bir kazan ya da kaybet durumu olduğunu varsayabilirsiniz. Ya o yumurtaları pişirmenin bir yolunu bulursun ya da çöpe atılırlar. kalırlar. O halde yumurtaların buzdolabında sadece birkaç hafta durmasına karşılık bir yıla kadar dondurulabileceğini bilmekten mutluluk duyacaksınız.

Yumurtalar Nasıl Dondurulmalı?

Yumurtaları bütün halde dondurabilir veya sarısı beyazlardan ayırabilirsiniz. Ayrı ayrı dondurmak çatlama ve dökülmeye kıyasla biraz daha fazla işe yarıyor ve tek ihtiyacınız bir buz kalıbı. Bütün yumurtaları kırıp çırpın ve kalıbın her bir bölümüne dağıtın. Kalıbı plastik bir sargıyla örtün ve sonra tamamen donduktan sonra dondurucu torbasına veya başka bir kaba aktarın.

Sadece beyazları donduruyorsanız, her bölüme bir beyaz koyun, dondurun ve sonra aktarın. (Tüm yumurta beyazı bir kapta bulunuyorsa 2 çorba kaşığı bir yumurta beyazı ile eşittir.) Bu kullanım sırasında size pratiklik sağlayacaktır.

Yumurtaları kullanacağınız zaman, bir gece öncesinden buzluktan çıkarmak veya onları soğuk suyun altına tutmak en iyisidir. Bütün yumurta ve sarısı hemen kullanılmalıdır, ancak yarım saat kadar bir oda sıcaklığında beklettikleri takdirde daha iyi olacaktır.