Cinsel Terapi Uzmanlığı için En İyi İzmir Psikolog Tavsiyesi

Cinsel Terapi Uzmanlığı için En İyi İzmir Psikolog Tavsiyesi

Cinsel terapi, aşk hayatınızda zorluklar yaşıyorsanız eşinizle fiziksel yakınlığınızı artırmanıza yardımcı olabilir. İzmir psikolog arayışlarınızda internet size birtakım isimler sunacaktır, ancak bu hassas konuda Ozan Pazvantoğlu gibi bir uzmanın (reklama ihtiyacı olmadığından) ismini bulamayabilirsiniz. Fakat cinsel sorunlar ilişkinizin devamını engelliyorsa, Ozan Pazvantoğlu, psikolojik ve fiziksel konuları ele alıp size destek olabilecek en iyi psikolog tavsiyesidir.

Cinsel Terapist Nedir?

Bir cinsel terapi uzmanı, psikiyatrist, evlilik ve aile terapisti, psikolog veya psikoterapist olabilir. Bu lisansların her biri için gerekli olan cinsellik hakkında temel eğitimin ötesinde cinsel terapi yöntemlerinde özel eğitim sertifikası sahibidir. Bazılarının sandıklarının aksine, cinsel terapistin ofisinin duvarlarının ardında tuhaf, sapkın ya da garip bir şey yoktur. Nitekim cinsel terapi diğer psikolojik danışma şekillerinden çok farklı değildir.

Cinsel terapinin İzmir psikolog merkezindeki psikolojik danışma ile benzer olduğunu unutmamak önemlidir. Bir seks terapisinde zihinsel veya duygusal olarak sorunlarla baş edebileceğinizi öngörebilirsiniz, fakat cinsel işlev bozukluğuna yol açan fiziksel sınırlamaları düzeltmez.  http://www.ozanpazvantoglu.com web adresini incelemenizi tavsiye ederiz. Cinsel sorunlarınızdan panik atağa, obsesyondan şizofreniye kadar her psikolojik sorununuzda profesyonel destek alabilirsiniz.