Histidin ile Güzel ve Sağlıklı Saçlar

Histidin ile Güzel ve Sağlıklı Saçlar

Saçlarımız sert sulardan, sık yıkanmaktan, fön ve maşa gibi sıcak işlemlerden dolayı yıpranır kuru ve sağlığını kaybeder.  Saçın doğal yapısını bozarak kırıklara sebep olan bu işlemler, kadınların olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Saçlarında sürekli bu tür işlemler yaptıran kadınların saç bakımlarına özen göstermeleri gerekiyor.

Pantene Pro -V her geçen gün geliştirdiği ürünlerle saç bakımında çığır açıyor. Yeni histidin içeren saç bakım kremi ile saç bakımında farklı boyut oluşturuyor. Histidinle güzel ve sağlıklı saçlar amaçlayan Pantene ‘nin yeni ürünü geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.

Histidin Nedir?

Pek fazla kişi tarafından bilinmeyen Histidin, proteinlerin yapı taşını oluşturan amino asitlerden bir tanesidir. İnsan vücudu bu maddeyi kendisi üretiyor. Histidin yüzde 90 oranında proteinden oluşuyor ve saç dokusunun temel bileşenlerinden biri… Saça zarar veren nedenleri ortadan kaldırarak hücresel düzeyde etki edip, mineral birikmesini engelliyor.

Pantene Pro-V Histidin İçeren Saç Bakım Kremi

Pantene Pro-V histidin içeren saç bakım kremi, saçlara derinlemesine nüfuz ederek hücresel bir bakım sağlıyor. Histidin içeren saç bakım kremi, saçın doğal görünümüne kavuşmasını sağlıyor.