E-Lojistik Nedir?

Müşteri memnuniyeti, şirketlerin iş performanslarını ölçmenin bir yolu ve modern iş dünyasının teknolojik ortamı her zaman değişiyor. Girişimciler, müşterileri memnun etmek için sürekli yeni iş modeli arıyorlar. Bu arayışlar e-lojistik yazılımlarını ortaya çıkardı ve e-lojistik ticarette popüler bir organizasyon biçimi olarak yerini alıyor.

Lojistik ve E-Lojistik Arasındaki Fark Nedir?

Lojistik, tedarik zinciri sürecinde, kaynak noktasından tüketim noktasına kadar malların, hizmetlerin ve ilgili bilgilerin verimli, etkili akışını ve depolanmasını planlayan, uygulayan ve kontrol eden yapıdır. Buna karşılık e-lojistik; internet tabanlı teknolojilerin geleneksel lojistik süreçlerine uygulanması olarak tanımlanabilir.

E-lojistik, e-ticaretin lojistik kısmı olarak, lojistik sistemlerin özel gereksinimlerine katkıda bulunur. Bir ürünün nihai tüketicisine ulaştırılmasındaki en kestirme yolu kullanarak iş organizasyonuna hızlı, dinamik yanıtları sunar. Mevcut lojistik sistemler bu gerekliliklerle yeterince baş edemez.

Lojistik şirketinizin çağın gerisinde kaldığını düşünüyorsanız yeni bir adım atmanın tam zamanı olabilir. https://oplog.com.tr/neler-yapiyoruz/siparis-karsilama/ linkine tıklayarak modern e-lojistik yazılımları ile ilgili bilgi edinebilir, Oplog ile iletişime geçerek lojistik şirketinizi bir üst seviyeye taşımak için destek alabilirsiniz.