Jaguar Yeni Elektrik Konsepti I-Pace ile Rekabete Katıldı

Jaguar Yeni Elektrik Konsepti I-Pace ile Rekabete Katıldı

Audi, BMW, Mercedes ve Porsche, uzun süredir elektrikli otomotiv projeleri üzerinde çalışıyorlar. Jaguar markada I-PACE modeli ile bu sürece katıldı. I-PACE bir kavramdır. Bununla birlikte, bu aşamada, gerçek üretim modeli Jaguar I-Pace konseptten önemli ölçüde değişmeyecek kalacaktır.

Jaguar I-PACE Özellikleri

Dört tekerden çekiş: Bu güçlü SUV, anlık torktan dolayı düz çizgide ivmelenebilir. Tüm tekerleklerden çekiş sisteminin kararlılığı ve spor otomobil çevikliği ile herhangi bir sürüş koşulunda yönetilir.
Güzel ekranlar: Bilgi ve eğlence sistemi dokunmatik ekranı bulunan bir orta konsol ve ön camın bilgilerini gösteren tam renkli Heads-Up Display (HUD) var.

Diğer üreticiler kesinlikle elektrik girişleri için hazırlanıyor olsa da, Jaguar I-Pace’in Tesla’nın Model X’ten aldığı ilham ile en güçlü rekabeti alması muhtemel. Tesla Model X, çok güçlü bir elektrikli otomobil serisinden geliyor. Aslında, Tesla sadece elektrikli otomobiller yapıyor ve en iyi olanları da üretiyor.

Jaguar I-PACE, deri kaplama koltuklar, geniş iç mekân ve lüks performans ile sunulacak. Jaguar bu elektrikli araçla markasına sadık kalacak. Jaguar’dan beklediğiniz lüksün hâlâ sizde olacaksınız.