Hızlı Kilo Vermek ve Bedeninizi Temizlemek için Limonata Diyeti

Hızlı Kilo Vermek ve Bedeninizi Temizlemek için Limonata Diyeti

Hızlı Kilo Vermek ve Bedeninizi Temizlemek için Limonata Diyeti

Limonata diyeti, ekstra kilo vermek isteyenler için en hızlı kilo verme programlarından biridir. Limonata diyetinin dört ana maddesi vardır; taze limon suyu, kırmızıbiber, Akçaağaç şurubu ve saf su. Hazırlaması ise son derece kolaydır: 2 yemek kaşığı limon suyu (yaklaşık yarım limon), 2 yemek kaşığı Akçaağaç şurubu, 1 çay kaşığı kırmızıbiber ve 250 gr su bir kapta karıştırılarak elde edilebilir.

Limonata Diyeti Nasıl Yapılır?

Bu diyeti izlerken katı yiyeceklere izin verilmez. Her gün özel limonata karışımından altı veya daha fazla porsiyon alınması gerekiyor. Bu diyet aynı zamanda bir detox olduğundan vücudun temizlenmesine de yardımcı olur. Farklı insanlar çoğu zaman iki gün süren farklı diyetleri bu diyetle birleştirir. Dolayısıyla, gıdayı bütün süreç boyunca diyetle birleştirmek, temel amacını aşacaktır.

Kalori alımı, diyet yapan kişinin günlük alımının çok altında olmalıdır. Diyette bulunan kişiler günde yaklaşık 500 – 600 kalori tüketmelidir. 10 gün boyunca düşük kalorili bir sıvı diyet alımı, vücudunuzun gerekli fonksiyonlarını yerine getirmek için enerji kaynağı olarak depolanmış yağ hücrelerini kullanacak, dolayısıyla fazla kilolardan kurtulmuş olacaksınız.